You, the petitioner

GGZ-medewerkers verdienen geen afbraak-cao

7,219 signatures

De arbeidsmarkt in de Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) staat onder druk. Aan de ene kant door bezuinigingen die het kabinet de sector oplegt, maar tegelijkertijd vanwege de personeelsbehoefte op middellange termijn. Het is dan ook belangrijk dat de GGZ een aantrekkelijke sector blijft met een goede, reële cao.

Petition

We

Vertegenwoordigers van werknemers in de GGZ: Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak, NU’91 en FBZ.

 

establish that:

Werkgevers willen een verslechtering van de arbeidsvoorwaarden, op het gebied van arbeids- en rusttijden, de duur van het wachtgeld en inkomensbescherming bij reorganisaties. “De cliënt centraal”, zeggen de werkgevers, maar ze miskennen dat de werknemers het visitekaartje zijn. Door pas te willen praten als werknemers eerst instemmen met een scala aan verslechteringen, nemen werkgevers hun eigen mensen niet serieus.

 

and request

Wij willen een goede en reële cao waarin ook ruimte is voor verbeteringen, zoals een structurele loonsverhoging van 2,5%, verbetering van de reiskostenvergoeding, studiekosten, een (geïndexeerde) stagevergoeding voor alle stagiaires en gelijkwaardig overleg over de inzetbaarheid per werkweek.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-02 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak, NU’91 en FBZ  
Website:

History

Signatures