You, the petitioner

Geen huizen in groen Jutphaas

80 signatures

De lokale bevolking van Oud-Jutphaas en ook een groot gedeelte van de bewoners van Nieuwegein vinden dat in karakteristiek Oud Jutphaas geen extra nieuwe huizen moeten worden gebouwd. Geplande locaties zijn Rijnhuizen en Joko hesse veld bijden in het historische groene omgeving langs het Merwedekanaal.(o.a. het Fort, Kasteel Rijnhuyse, beschermd dorpsgezicht)

Petition

We

Direct omwonende, bewoners van Nieuwegein, Wijkraden, Politieke partijen.

 

establish that:

De betrokkenen willen niet dat in het karakteristieke unieke en beschermde groene gebied van Oud Jutpaas, woningbouw wordt gerealiseerd. In de reeds verstedelijkte omgeving moet dit juist groen blijven. En de historische oude stadskern (bijna 850 jaar oud) in hun huidige vorm blijven bestaan. Nu wordt hier op deze kleine oppervlakte volop gerecreƫerd en gesport. Dit is straks niet meer mogelijk. En het oude Kasteel en fort in haar unieke en natuurlijke omgeving verstoord, en de huidige flora en fauna aangetast.

 

and request

Geen woningbouw in het karakteristieke Jutphaas. Dit laatste overgebleven gebied moet groen blijven en beschikbaar blijven voor recreatie en sport. Door deze groene buffer met zijn unieke flora en fauna moeten de historische elementen, kasteel Rhijnhyse het fort Jutphaas en het beschermde dorpsgezicht gewaarborgd blijven.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Nieuwegein 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-04 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Michel de jong (secretaris) 
Organisation:
Bewoners vereniging Oud-Jutphaas 

History

Signatures