You, the petitioner

Geen 2G-beleid in het hoger onderwijs

446 signatures

Na de persconferentie van 12 november blijkt maar weer hoezeer Nederland aan het polariseren is. Ongevaccineerden zijn tot zondebok gemaakt voor een oplaaiend virus. Er wordt gekeken naar mogelijk 2G-beleid, ook op universiteiten. Dit brengt de vrijheid van het onderwijs in gevaar. Wij vragen iedereen om steun te betuigen aan studenten, liefde te verspreiden en het gezond verstand te gebruiken.

Petition

We

Studenten, betrokkenen en sympathisanten

 

observe

  • Onderwijs is niet alleen een grondrecht, maar ook fundamenteel voor de persoonlijke ontwikkeling van het individu en fungeert als bouwstenen voor de gemeenschap.
  • Het hoger onderwijs is een vrijplaats voor alle burgers om kritisch te zijn en waarheid te achterhalen.
  • Het uitsluiten van burgers om correct onderzoek te doen en onderwijs te volgen aan een van de instituten die ons land rijk is, staat haaks tegenover vrijheid van onderwijs.
  • Het onderwijs is van iedereen en zou dus ook voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Aankondigingen over onderzoek naar 2G-beleid in het onderwijs baart ons zorgen.

 

and request

Studenten, medewerkers, betrokkenen en sympathisanten niet te beoordelen, veroordelen of te groeperen aan de hand van hun vaccinatiestatus: geen 2G-beleid in het hoger onderwijs in te voeren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2022-02-13 
Lead petitioner:
VU in Verzet  
Organisation:
VU in Verzet  
Website:

History

Signatures