You, the petitioner
Vitesse logo jaren 70 1

Geef nu gemeentelijke steun aan Vitesse

2,120 signatures

Vitesse Arnhem kampt met een schuld van 19 miljoen euro. Terwijl de gemeente 70 miljoen euro investeert in het Stadstheater, blijft Vitesse zonder steun. Deze petitie vraagt om financiële hulp voor Vitesse en heroverweging van gemeentelijke prioriteiten. Teken nu en red onze club!

Petition

We

De supporters van Vitesse

 

establish that:

  • Vitesse Arnhem ernstige financiële problemen heeft met een schuld van 19 miljoen euro, waarvan 14 miljoen verschuldigd is aan één persoon (Parry).
  • de club de deadline heeft gemist om de begroting voor volgend jaar aan de licentiecommissie voor te leggen, wat ernstige gevolgen kan hebben voor de clublicentie.
  • de gemeente Arnhem 70 miljoen euro investeert in de verbouwing van het Stadstheater, terwijl Vitesse geen zichtbare steun krijgt.

 

and request

  • de gemeente Arnhem actief financiële steun te bieden aan Vitesse, bijvoorbeeld door leningen, subsidies of andere vormen van hulp.
  • investeringen te heroverwegen en middelen toe te wijzen aan de ondersteuning van Vitesse, gezien de sociale en economische impact van de club.
  • in gesprek te gaan met de club en supporters om gezamenlijk naar duurzame oplossingen te zoeken voor Vitesse's financiële problemen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Arnhem 
Petition desk:
Closing date:
2024-09-16 
Lead petitioner:
M Veer 

History

Signatures