U, de petitionaris
827739.700x525

Geef Brachterbeek een betere en gezondere leefomgeving

179 ondertekeningen

De toekomst van Brachterbeek staat op het spel. Er zijn plannen met impact op onze leefomgeving, ons welzijn en de natuur rondom. Het veranderende energielandschap zoals VAWOZ, de uitbreiding van de Clauscentrale buiten haar eigen terrein vormen bedreigingen voor onze gezondheid en de leefbaarheid.

Petitie

Wij

Bezorgde inwoners en omwonenden Brachterbeek/ Linne

 

constateren dat:

  • het geen prettig vooruitzicht is gedwongen te moeten wonen en leven op een industrieterrein, ingesloten door verkeer, met de druk van de Clauscentrale, impact schakelstations, converter, zonnepanelen, elktrolyser en heel veel hoogspanningsleidingen en masten

  • omwonenden de laatste decennia al te veel cumulatieve groei van ellende en overlast toestonden en vinden dat deze overlast moet stoppen

  • omwonenden géén kleinere en slechtere leefruimte willen, genoeg genoeg moet zijn

 

en verzoeken

Geen extra gebruik van de openbare ruimte om ons heen met een converter, een elektrolyser, een zonnepanelenpark, extra schakelstations en nog méér hoogspanningsleidingen met dito invloeden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Limburg 
Petitieloket:
Einddatum:
25-08-2029 
Petitionaris:
Bezorgde Burgers Brachterbeek/ Linne 
Organisatie:
Bezorgde Burgers Brachterbeek/ Linne 

Geschiedenis

Ondertekeningen