You, the petitioner
Cruijf

Een nieuw nationaal voetbalstadion. Het Johan Cruijff Stadion

25 signatures

Vandaag is Nederlands grootste voetbalheld overleden. Iemand die Nederland en Oranje wereldwijd op de kaart heeft gezet. Een sportieve én culturele ambassadeur. Daarom stellen wij voor dat er een nieuw, nationaal voetbalstadion wordt gebouwd dat zijn naam zal dragen.

Petition

We

Voetballiefhebbers die Johan Cruijff's daden in dienst van het Nederlandse voetbal willen herdenken

 

observe

dat het Nederland ontbreekt aan een nationaal stadion. Een stadion waar het Nederlands elftal, het elftal dat Cruijff uit de middelmaat van de jaren '60 heeft geleid, zal spelen. Waar bekerfinales of Europese finales gespeeld kunnen worden. Een stadion dat zal terug doen denken aan de tijd dat Cruijff het Nederlandse voetbal op de kaart zette. Een waardig eerbetoon.

 

and request

de bouw van een nieuw nationaal stadion. Ter nagedachtenis aan Johan Cruijff, aan de man die wereldwijd wordt herdacht als de uitvinder van het moderne voetbal. Een stadion ter ere van de beste voetballer die Nederlandse ooit heeft voortgebracht, vóór het Nederlandse voetbal.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-22 
Lead petitioner:
Joep Smeets 
Website:

History

Signatures