You, the petitioner

Een einde aan BREIN (&co)

36 signatures

BREIN, we kennen bijna allemaal deze stichting wel. Ze zou zogenaamd handelen uit naam en voor de rechten van artiesten e.d.

Ondertussen is BREIN zo onderhand een serieuze bedreiging geworden voor niet alleen diezelfde artiesten, maar ook voor het rechtssysteem en de democratie.

Petition

We

de bezorgde burgers, de verenigde artiesten, de multimedia-gebruikers van Nederland

 

establish that:

Dat handelen van Stichting BREIN niet langer het gewenste effect heeft op de huidige status van de muziekindustrie en ontwikkeling van het rechtssysteem, de samenleving, de democratie, de multimedia-industrie en cultuur in het algemeen.

Dat BREIN niet langer een opbouwende bijdrage kan leveren in wat voor vorm dan ook en dat het bestaan heden ten dage juist technische en culturele ontwikkelingen (indirect) tegenwerkt.

 

and request

Direct een verbod via wet af te dwingen welk organisaties zoals BREIN met ingang vanaf heden verbiedt, dan wel het opereren van dit soort organisaties binnen ons geweldige Nederland compleet onmogelijk maakt, daar wij cultuur, muziek, zang, dans, film en spel als erfgoed en educatie van onschatbare waarde vinden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-20 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
R. Celie 

History

Signatures