You, the petitioner

Dwing Pashinyan in Armenië tot een democratische regering

10 signatures

Al jarenlang worden er Armeense politici en zakenlui die op verschillende manieren hun bijdrage hebben geleverd aan hulp en ontwikkeling van Armenië politiek achtervolgd. Een van hen is de grote zakenman Arthur Asatryan. Hem is de toegang naar zijn vaderland geblokkeerd.

Petition

We

de Armeense Diaspora in Europa, betrokken bij hun vaderland en er zorgen over hebben

 

establish that:

  • Nikol Pashinyan had het volk beloofd om geen politieke gevangenen in het land te hebben en in vrijheid en democratie beslissingen te nemen.
  • Maar feitelijk worden mensen als Artur Asatryan die nuttig zijn voor het land en hulp bieden, aangemerkt als politieke gevangenen, of wordt hen de toegang tot binnentreden in eigen land geblokkeerd.
  • Pashinyan en zijn regering laten zien dat ze de democratie niet aankunnen.

 

and request

de regering van Pashinyan af te dwingen de democratie, basisbeginselen van mensenrechten, vrijheid van meningsuiting en vrijheid van beweging te respecteren en de achtervolging jegens zakenman Artur Asatryan te beëindigen, stoppen met de politieke chantage tegen zijn gezin en personeelsleden. Hem te dwingen zich aan zijn democratische beloftes houden en geen politieke achtervolgingen te plegen tegen oppositieleden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Europees Parlement 
Petition desk:
Closing date:
2022-10-11 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Valentina Rafaeli Beglaryan 
Organisation:
Royal Translations 
Website:

History

Signatures