You, the petitioner
Image

Het werkloosheid in Nederland.

1 signature

Het aantal van werkloosheid stijgt elke dag in Nederland. Het werkloosheid van de beroepsbevolking is 17,1%. Misschien lijkt het niet zo groot problem maar het kan wel een probleem worden, dus moet er graag en oplossing gevonden zo snel mogelijk.

Petition

We

Wij zijn twee studenten die graag en oplossing willen vinden voor het toename van het werkloosheid.

 

observe

We hebben met mensen bespreken die helaas geen baan hebben door het failliet van hun bedrijf of want machines hebben hun baan ingenomen, Het aantal stijgt bijna elke dag steeds meer. Er staan tussen die werklozen mensen die jaren hebben gestuudeerd en hard gewerkt om later gewoon thuis te zitten? Dat vinden we er niks van, en we willen graag dat er meer over dit wordt gedaan.

 

and request

Sommige werklozen hebben geen werk vanwege hun taal achterstand en slecht opgeleide educatie. Dus het overheid moet ervoor zorgen dat die mensen gaan studeren en diploma halen zodat ze een goede werk kunnen vinden, en dat is bij speciale scholen te bouwen voor mensen die geen diploma hebben daar kunnen studeren om een te halen. er moeten vertelt aan student wat hoe de baan die ze willen volgen eruit ziet en de kansen dat er in de toekomst zijn om die baan te krijgen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-10 
Lead petitioner:
Tegen werkloosheid 
Organisation:
Denise 
Website:

History

Signatures