You, the petitioner
Buitenspeelruimte blije hoek

De Blije Hoek verdient beter!

53 signatures

Het oudste kinderdagverblijf van NL, De Blije Hoek te Dordrecht, wordt door de COKD gesloten. Veel klanten zijn het niet eens met dit besluit. Maar de respectloze manier van afhandeling en communicatie naar ouders en personeel toe, stoort nog het meest. Steun hen met je stem!

Petition

We

Ouders, personeel en kinderen van toen en nu, branchepersoneel en mensen met hart voor de stad Dordrecht

 

establish that:

De argumenten die de COKD opvoert voor sluiting zijn feitelijk te weerleggen. Sluiting is een keuze, geen 'noodzaak', zoals de directie stelt. De COKD wil kinderen en leidsters van elkaar scheiden en overplaatsen naar andere locaties. Waarheen en wanneer wordt steeds pas op het laatste moment duidelijk gemaakt, wat resulteert in het plotselinge vertrek van kinderen en personeel. Met deze handelswijze creƫert de directie een onveilig pedagogisch klimaat.

 

and request

Wij verzoeken verschillende instanties en partijen de besluitvorming van deze marktleider onder de loep nemen. Er mag en hoeft niet klakkeloos een einde gemaakt worden aan ruim 135 jaar geschiedenis. Bovendien moet kritisch gekeken worden naar de onverantwoorde sluitingsprocedure. Vijf ouders steken hun nek uit, maar de COKD-directie mag niet langer menen en verkondigen dat het alleen om die 'paar ontevreden ouders' gaat. De Blije Hoek verdient beter.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Dordrecht 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-16 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Hindele Boas 

History

Signatures