You, the petitioner

Conflict van plichten door handhaven regel uit 2006 in polisvoorwaarden

1,054 signatures

Zonder verwijsbriefje naar de fysio-, kinderfysio- of manueel therapeut? Dat kan... vanaf 1 januari 2006. Op 1 januari 2006 is de wet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) in werking getreden.

Maar op dezelfde dag screenen/onderzoeken en behandelen wordt door zorgverzekeraar niet vergoed. Dat, zie http://fysionootdorp.nl/iza/iza.pdf, moet veranderen.

Daarvoor heb ik uw petitie handtekening nodig. Geef dit bericht a.u.b. ook door.

Petition

We

Kok van Dorssen, Praktijk voor Fysiotherapie Nootdorp, Walstro 17, 2631 SE Nootdorp en fysiotherapie-patiƫnten in Nederland,

 

establish that:

Conflict: goed hulpverlenerschap houdt onder andere in dat, als u nu pijn heeft en de fysiotherapeut dat nu kan verhelpen, deze wettelijk verplicht is dat ook te doen en dat de zorgverzekeraar dat niet volledig vergoed.

Deze situatie lokt ook valsheid in geschrifte uit, door toch op dezelfde dag de patiƫnt te behandelen (wat wettelijk mag) en dan de behandeldatum van een dag later op de declaratie te zetten.

 

and request

Gaarne wil ik een eind maken aan dit conflict van plichten door de Tweede Kamer te vragen om het wettelijk mogelijk te maken screenen/onderzoeken en behandelen door de fysiotherapeut op dezelfde dag door de zorgverzekeraar te laten vergoeden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2013-07-21 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Kok van Dorssen 

History

Signatures