U, de petitionaris

Clipjesfabriek als beste leerbedrijf 2024

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.


Welk erkend leerbedrijf heeft het leren in de praktijk zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient? Clipjesfabriek natuurlijk. Wederom door de SBB genomineerd. Maar dit keer moet er wel gewonnen worden.

Petitie

Wij

De mensen die dit ondertekenen zijn mensen die uit ervaring hun mening en visie delen.

 

constateren dat:

Clipjesfabriek bestaat 15 jaar en heeft meer dan honderden stagiairs opgeleid om het beroepsveld in te kunnen gaan. Meerdere malen zijn ze in de prijzen gevallen en ook genomineerd geweest voor het beste leerbedrijf. Zelfs de top 3 is behaald. Maar na al dit harde werk is een eerste plaats wel verdient. En wat is er mooier dan een jubileumjaar af te sluiten met de bezegeling van waar Clipjesfabriek zo goed in is: young professionals klaarstomen.

 

en verzoeken

Met deze actie willen we zoveel mogelijk mensen overtuigen om te gaan stemmen op de website van het SBB. Daarnaast willen wij ook het SBB aantonen wat Clipjesfabriek voor community bij zich draagt.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
welzijnsorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
12-03-2024 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen