U, de petitionaris

Breng Vine terug!

  • Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over.

  • Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wèl in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren, want daar gaat de overheid over.

  • Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat en waarom er niet geluisterd wordt naar de klacht.

  • De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt ook persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Alles wat binnenkomt via alle kanalen vormt samen een petitie zeg maar. Wat u vraagt wordt ook doorgerekend en uitgerekend als het bedrijf dat niet al heeft gedaan. Originele en nieuwe vragen gaan doorgaans ook direct door naar de directie of het hoofd van de marketing!

  • Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven. Als er veel reacties komen kan dat de rekensom die ze maken veranderen, eventueel na een extra marktonderzoek.

  • Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen als u persoonlijk een zaak heeft.

  • Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Vine was een geweldig filmpjesplatform wat onderdeel was van Twitter, maar is gecanceld wegens een lage opbrengst. Nu Twitter is overgenomen door Elon Musk en tegenwoordig ‘X’ heet, is het tijd dat Vine een nieuw leven ingeblazen wordt.

Wil jij Vine ook terug?? Teken dan de petitie!!

Petitie

Wij

Iedereen die is opgegroeid met de hilarische filmpjes van Vine en deze terug wilt zien!!

 

constateren dat:

Vine is de voorloper van het huidige Tiktok. Tiktok is een mooi platform voor de jeugdige, maar voor de iets oudere generatie was Vine gewoon hét. Elke dag gaan duizenden mensen wereldwijd nog steeds stuk om de filmpjes van Vine, bij Tiktok zie je dat veel minder.

 

en verzoeken

Het sociale medium ‘X’ moet de reorganisatie van het platform Vine weer een nieuw leven inblazen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
25-03-2024 
Status:
Gesloten 
Organisatie:
Nvt. 

Geschiedenis

Ondertekeningen