U, de petitionaris
Weidevogel nieuwbouw

Bouw op tijd de openbare basisschool De Weidevogel in Ransdorp

145 ondertekeningen

Spreek je uit voor tijdige nieuwbouw van OBS De Weidevogel in Ransdorp. Via deze petitie willen we stadsdeel Noord informeren dat we voor tijdige nieuwbouw zijn.

Petitie

Wij

belanghebbenden van een nieuw schoolgebouw voor OBS De Weidevogel

 

constateren dat:

dat

  1. Het huidige schoolgebouw echt aan vervanging toe is.

  2. We alle kinderen een fijne, schone en veilige leeromgeving en de docenten en ondersteunend personeel een dito werkplek gunnen.

  3. De rechtszaken van een kleine groep tot jarenlange vertraging kan leiden.

  4. De gemeente passende oplossingen klaar heeft staan om tegemoet te komen aan terechte zorgen over het benodigde bouwverkeer.

 

en verzoeken

om via een 'comfort-regeling' te zorgen dat de nieuwbouw rond de zomer van 2024 kan starten en zo snel mogelijk te communiceren over passende oplossingen die recht doen aan de zorgen van bewoners rondom het bouwverkeer dat nodig is voor sloop- en bouwwerkzaamheden.

Het antwoord

Overhandiging van de petitie

Wow! Ruim 100 mensen hebben de petitie inmiddels ondertekend. Een geweldig resultaat. Woensdagavond 29 november 2023 wordt de petitie overhandigd aan de verantwoordelijke stadsdeelbestuurder. Mocht u aanwezig willen zijn bij de overhandiging: het inspreken begint om 19.30 in het stadsdeelkantoor van Amsterdam Noord (Buikslotermeerplein 2000 te Amsterdam). We verzamelen vanaf 19.00 met een aantal ouders, kinderen en docenten in het stadsdeelkantoor.

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
29-11-2023 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
J.J. Blaauw 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Overhandiging van de petitie

Wow! Ruim 100 mensen hebben de petitie inmiddels ondertekend. Een geweldig resultaat.

+Lees meer...

Woensdagavond 29 november 2023 wordt de petitie overhandigd aan de verantwoordelijke stadsdeelbestuurder. Mocht u aanwezig willen zijn bij de overhandiging: het inspreken begint om 19.30 in het stadsdeelkantoor van Amsterdam Noord (Buikslotermeerplein 2000 te Amsterdam). We verzamelen vanaf 19.00 met een aantal ouders, kinderen en docenten in het stadsdeelkantoor

28-11-2023