You, the petitioner
A1

Borstvoeding geven mag overal

3,378 signatures

Het Ministerie van VWS stimuleert het geven van borstvoeding. Ook buitenshuis. Helaas worden er nog stééds moeders weggestuurd tijdens het geven van de borst. Ook worden moeders regelmatig naar een ongeschikte plek verwezen, zoals het toilet, als ze om een rustige plek vragen om te voeden of kolven.

Petition

We

Stichting Melkpunt en medestanders

 

observe

dat er nog stééds moeders worden weggestuurd tijdens het geven van de borst. Ook worden moeders regelmatig naar een ongeschikte plek verwezen, zoals het toilet, als ze om een rustige plek vragen om te voeden of te kolven.

 

and request

dat er een duidelijke wet komt die moeders die borstvoeding geven en/of kolven beschermt. En dat het consequenties heeft als moeder en kind hierin belemmerd worden. Borstvoeding geven kan en mag altijd en overal. Omdat voeden geen punt is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Reference:
181218 
Closing date:
2016-08-07 
Lead petitioner:
Yael Haller 
Organisation:
Stichting Melkpunt 
Website:

History

Signatures