U, de petitionaris
Clipped image 20240306 191437 1020x1024

Bollo moet blijven

Landal en Roompot gaan samen verder als Landal. De directie beraad zich over of er een mascotte blijft en zo ja welke dan. Bij deze pleit ik ervoor dat Bollo moet blijven. Bollo hoort bij Landal, Bollo is Landal. Landal zonder Bollo de beer kan niet!


REDEN VOOR AFWIJZING

  • Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over.

  • Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wèl in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren, want daar gaat de overheid over.

  • Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat en waarom er niet geluisterd wordt naar de klacht.

  • De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt ook persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Alles wat binnenkomt via alle kanalen vormt samen een petitie zeg maar. Wat u vraagt wordt ook doorgerekend en uitgerekend als het bedrijf dat niet al heeft gedaan. Originele en nieuwe vragen gaan doorgaans ook direct door naar de directie of het hoofd van de marketing!

  • Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven. Als er veel reacties komen kan dat de rekensom die ze maken veranderen, eventueel na een extra marktonderzoek.

  • Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen als u persoonlijk een zaak heeft.

  • Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Petitie

Wij

De bezoekers, consumenten en liefhebbers van Bollo de Beer.

 

constateren dat:

Landal overweegt om te stoppen met Bollo de Beer als mascotte en gezicht van Landal.

 

en verzoeken

Dat Bollo de Beer de mascotte en het gezicht van Landal greenparcs blijft. Landal en Bollo zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Landal zonder Bollo, is geen Landal meer. Bollo is de grote kindervriend, Bollo brengt vreugde aan heel veel kinderen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Dennis Klinkenberg 

Geschiedenis

Ondertekeningen