You, the petitioner
20210923 182403

Behoud van jongerencentrum Fuse als één geheel in Bakel

2,400 signatures

Na 51 jaar dreigt het Open Jongeren Centrum Fuse te verdwijnen. Dit wil zeggen dat de Jeugdsoos, Jongerenwerk, Activiteiten en StreetRock niet meer onder één dak zitten. Hierdoor verdwijnt een vertrouwde plek voor jongeren waar ze zichzelf kunnen zijn.

Petition

We

Alle geïnteresseerden en betrokkenen van OJC Fuse en inwoners van Gemert-Bakel

 

observe

  • Zoals het er nu naar uit ziet zal het pand van jongerencentrum Fuse op 1 januari door de gemeente verkocht worden en er is nog geen wenselijke oplossing geboden voor het behoud van de Fuse.
  • Hiermee verdwijnen alle activiteiten die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
  • Ook heeft de gemeente niet geluisterd naar de wens van de bevolking (ruim 70% is voor het behoud van de Fuse in het huidige pand zoals blijkt uit de enquête van 2018).

 

and request

  • De Fuse één geheel te laten met Jeugdsoos, Jongerenwerk, Activiteiten en StreetRock;
  • De huidige gunning van het pand terug te draaien;
  • De aanbesteding opnieuw uit te voeren met gekwantificeerde en transparante criteria waarbij het bidbook in samenspraak met de Fuse wordt herzien;
  • De enquête te respecteren en te vervolgen met het zoeken naar een totaaloplossing voor de Fuse (wenselijk) in het pand aan de Dorpsstraat 25/27 te Bakel.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Gemert-Bakel 
Petition desk:
Closing date:
2021-10-31 
Lead petitioner:
Nick Vermeulen 
Organisation:
Stichting Fuse 

History

Signatures