You, the petitioner

Behoud van Cultuur & Maatschappij-profiel

118 signatures

Op mijn school, het IJssel College Alkenlaan, zijn ze van plan wegens bezuinigingen het profiel cultuur & maatschappij af te schaffen. Er zijn heel veel mensen op mijn school die dit culturele profiel willen kiezen. Ik vind dat het onterecht is om kinderen dit pad zo plots te ontnemen. Help ons daarom met deze petitie.

Petition

We

Kinderen en ouders van deze school Docenten van deze school en omstreken Gelijkgestemde naasten

 

establish that:

Op mijn school het IJssel College Alkenlaan zijn ze van plan wegens bezuinigingen het profiel c&m af te schaffen. Er zijn heel veel mensen op mijn school die dit culturele profiel willen kiezen. Ik vind dat het onterecht is om kinderen dit pad zo plots te ontnemen. Help ons daarom door middel van deze petitie. Ontneem kinderen deze kans niet, dwing ze niet iets te kiezen wat ze niet willen. Wij zijn niet minderwaardig, wij zijn een stem....

 

and request

Een vermindering van de bezuiniging of mogelijkheid tot eigen financiƫle steun vanuit de kinderen of hun ouders/voogd. Indien dit niet mogelijk is een uitstelling van deze afschaffing aangezien pas een maand voor de keuze van het profiel deze beslissing bekend is gemaakt.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-29 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Tina Akkerhuis 

History

Signatures