You, the petitioner

Behoud het KinderVakantieWerk in de Roosendaalse dorpen

741 signatures

Voor 2016 zijn de subsidieaanvragen van de KinderVakantieWerken uit de Roosendaalse dorpen geweigerd. Door middel van deze petitie willen wij aantonen dat het belangrijk is dat de gemeenteraad van Roosendaal (alsnog) gelden beschikbaar stelt voor de KinderVakantieWerken! U vindt dat toch ook?

Petition

We

KinderVakantieWerk Nispen, Heerle/Moerstraten, Wouwse Plantage & Wouw.

 

observe

Voor de leefbaarheid van de dorpen is het van grote waarde dat het KinderVakantieWerk voor de toekomst blijft behouden. Wij hopen dan ook dat de gemeenteraad van Roosendaal (alsnog) gelden beschikbaar stelt voor het KinderVakantieWerk in de dorpen!

 

and request

Graag verzoeken wij de gemeenteraad van Roosendaal om (alsnog) gelden beschikbaar te stellen voor het KinderVakantieWerk in Nispen, Heerle/Moerstraten, Wouwse Plantage en Wouw. Door middel van deze bijdrage kan het KinderVakantieWerk worden behouden, wat van groot belang is voor de leefbaarheid van deze dorpen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Roosendaal 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-01 
Lead petitioner:
Stijn van Looveren 
Organisation:
Samenwerking KinderVakantieWerken dorpen gemeente Roosendaal  
Website:

History

Signatures