You, the petitioner

Behoud dierenopvang h'onderdak

1,615 signatures

Eind 2015 moet dierenopvang h'onderdak zijn deuren sluiten, ten koste van een woonboulevard en villawijk. Al 10 jaar worden zij aan het lijntje gehouden door het gemeentebestuur over mogelijke verplaatsing. H'onderdak is het enige asiel in de regio onder controle van de dierenbescherming.

5 oktober worden tijdens de open dag bij dierenopvang h'Onderdak de handtekeningen overhandigd aan wethouder Ad van der Wegen, (welzijn) te Bergen op Zoom. Mede dankzij onze actie staat het op de agenda van de gemeenteraad. Dank aan iedereen.

Petition

We

SP Bergen op Zoom, dierenopvang h'onderdak, dierenbescherming West-Brabant en dierenliefhebbers.

 

establish that:

Dat de gemeente zich eenzijdig richt op de wettelijke opvang van zwerfdieren, zonder de meerwaarde en expertise van dit bedrijf. Bergen op Zoom heeft met zijn deels beschermde bos en zeegebied een verantwoording om zorg te dragen voor een deugdelijke opvang. Gemeente legt verplaatsing bij derden, die geen belang hebben in behoud en uit financiƫle redenen medewerking weigeren. Gemeente komt hierbij beloften omtrent verplaatsing niet na.

 

and request

De gemeente zich actief met alle betrokken partijen in te zetten voor verplaatsing. Hierbij de voorgenomen mogelijkheden van locatie Ruytershoveweg alsnog te overwegen. Indien onmogelijk, zo snel mogelijk alternatieven te onderzoeken die behoud mogelijk maken. Zwerfdierenopvang binnen de regio te handhaven.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Bergen op Zoom 
Petition desk:
Closing date:
2013-10-04 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Patrick Nijssen 
Organisation:
SP Bergen op Zoom 
Website:

History

Signatures