U, de petitionaris
Both terraces

Behoud de terrassen aan de Riviervismarkt in Haarlem

370 ondertekeningen

De gemeente wil terug naar de situatie van voor de pandemie. Ofwel: terug naar een rommelige kluwen fietsen tegen de kerk. Onwenselijk en met een gratis stalling om de hoek onnodig. De terrassen hebben gezorgd voor meer allure en sociale controle, staan niet in de weg en moeten worden behouden.

Petitie

Wij

Bezoekers, ondernemers, omwonenden en iedereen die tegen achteruitgang is.

 

constateren

  • Dat de huidige situatie op de Riviervismarkt beter is dan die waar de gemeente naar terug wil.
  • Waar voorheen verwaarloosde fietsenrekken en kluwen fiets(krott)en stonden, staan nu nette windschermen en gezellige terrassen, zonder dat de doorgang wordt beperkt.
  • De kerkzijde van de straat wordt nu door de ondernemers onderhouden, oogt nu uitnodigend en de toegenomen bedrijvigheid en daarmee sociale controle heeft het gevoel van veiligheid bevorderd.
  • Het is er autoluw, de doorgang wordt niet belemmerd en de fietsenrekken zijn onnodig. Er is nota bene om de hoek een gratis bewaakte fietsenstalling die tot laat in de avond open is.

 

en verzoeken

De gemeente Haarlem de uitbreiding van de terrassen aan de Riviervismarkt niet terug te draaien.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Haarlem 
Petitieloket:
Einddatum:
01-11-2022 
Petitionaris:
Fay MacCorquodale-Smith 
Organisatie:
The Wolfhound 

Geschiedenis

Ondertekeningen