You, the petitioner
Beeldentuin dsc 4350 %28002%29

Behoud Beeldentuin Beerschoten voor De Bilt

1,042 signatures

In 2009 schonk kunstenaar Jits Bakker 30 beelden aan de Provincie Utrecht: Beeldentuin Beerschoten was geboren. Het Utrechts Landschap wil dit terrein herinrichten en de Provincie wil van de kosten af. Dit park is een belangrijke trekpleister voor De Bilt. Daarom: redt de Beeldentuin Beerschoten

Petition

We

Fracties van D66, Beter De Bilt, GroenLinks, PvdA, CDA, CU, Bilts Belang en SP, van gemeente De Bilt

 

observe

Dat de Beeldentuin een belangrijke trekpleister is voor bezoekers uit de hele regio, die daarna een boswandeling in de nabijheid kunnen maken. Het bericht dat de Beeldentuin zou verdwijnen heeft tot veel boze reacties en onbegrip geleid. Daarom nemen wij het initiatief om steun te verwerven tot behoud van deze bijzondere plek in De Bilt. De Beeldentuin, met werk van Jits Bakker, vormt een belangrijke schakel in ons cultuurhistorisch erfgoed.

 

and request

Wij verzoeken het Utrechts Landschap al het mogelijke te doen om de Beeldentuin te behouden voor De Bilt en de vele bezoekers.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
natuurbeheerder 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-24 
Lead petitioner:
Frans Poot 
Organisation:
Gemeenteraad De Bilt 
Website:

History

Signatures