You, the petitioner

AZC Coudewater, 300 – 400 is ok, 600 - 800 nee

487 signatures

Maliskamp wil gastvrij ruimte bieden voor een azc op het landgoed Coudewater, maar wel naar menselijke maat. Wij willen dat de gemeente deze wens serieus neemt en daar iets mee doet om draagvlak te houden.

Petition

We

Bewoners van de wijk Maliskamp en omliggende wijken

 

observe

Dat een goed azc een grote opgave is uit het oogpunt van integratie, leefbaarheid, sociale voorzieningen en veiligheid en willen daarom een kleinschaliger azc voor 300–400 bewoners in plaats van de 600–800 die de gemeente wil. Zij weten zich hierin gesteund door recente uitspraken van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de commissaris van de Koning in Noord-Brabant, politie, gezondheidswerkers en burgemeesters van Heusden en Boxtel.

 

and request

De gemeente 's-Hertogenbosch, de GGZ Oost Brabant en het COA om in de uitwerking van hun plannen voor een azc op Coudewater niet star vast te houden aan het meer dan een jaar geleden gekozen uitgangspunt van 600–800 asielzoekers op één locatie, maar een opvang voor 300–400 bewoners te realiseren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
's-Hertogenbosch 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-10 
Organisation:
Wijkraad Maliskamp 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie aangeboden aan gemeenteraad van 's-Hertogenbosch

Op 10 mei jl. heeft Ard Schilder van de wijkraad Maliskamp de petitie over een AZC op Coudewater overhandigd aan burgemeester Rombouts van 's-Hertogenbosch.

+Read more...

Zie ook: http://www.omroepbrabant.nl/?news/2489171173/Bosschenaren+niet+tegen+komst+asielzoekers,+maar+voor+meer+inspraak.aspx

2016-05-12