You, the petitioner
Cimg1754

Arendsdorp-Oostduin moet een landgoed blijven

345 signatures

De gemeente Den Haag geeft Stichting Arendsdorp toestemming voor nieuwbouw, 55% groter. Ook verandert de bestemming van "wonen voor ouderen" in "wonen". Huize Oostduin mag ook uitbreiden. Wij willen geen groter gebouw, maar behoud van het landgoed, en hergebruik van de lege kantoren in het park.

Petition

We

Werkgroep Nassaubuurt, Inwoners van Den Haag, Bezoekers van Landgoed Arendsdorp-Oostduin.

 

establish that:

Dat Landgoed Arendsdorp-Oostduin nu al te kwetsbaar is om nog meer bebouwing aan te kunnen. Daarom willen we: Geen kolossale nieuwbouw ! In plaats daarvan: Hergebruik van de op en om het landgoed gelegen leegstaande kantoren. Geen projectontwikkeling voor de vrije sector. Bovendien willen we geen forse ingrepen in de beplanting en zijn we tegen de aanleg van asfaltpaden.

 

and request

Wij vragen de gemeente Den Haag om voor Arendsdorp-Oostduin een wèrkelijk beschermend en conserverend bestemmingsplan te maken. Dus om in elk geval geen vergroting van de bebouwing in Arendsdorp-Oostduin toe te staan. Dit historische Landgoed mag niet veranderen in een plantsoentje tussen enorme bouwmassa's. Dat zou een groot verlies voor de stad en de inwoners van Den Haag zijn.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-03 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Enny Kleikamp-van Leeuwen 
Website:

History

Signatures