You, the petitioner
Geef je mening

Ander kiesstelsel rayoncommissie

Volgens ons is het van het grootste belang dat de vertegenwoordigers in de rayoncommissie weten wat de werkvloer wil.

Om die reden willen we graag zien dat er persoonsverkiezingen voor de rayoncommissie worden gehouden waarbij de werkvloer het voor het zeggen heeft. Kortom: De rayoncommissie is van de WERKVLOER en die willen geen bemoeienis van bonden of ondernemingsraad ( Wel hun ondersteuning als het nodig is).

Dus steun ons en laat weten dat je het ook anders wil!

Petition

We

de werkvloer, collega's

 

observe

  • naar aanleiding van de uitslag van 2016 voor de rayoncommissie-verkiezingen in de diverse vestigingen hebben we een brief gestuurd naar de ondernemingsraad met een dringend verzoek om NIET meer het huidige kiesstelsel (lijstverkiezingen) te gebruiken in de toekomst.

  • Maar is de rayoncommissieverkiezing niet eerlijk voor ons? Nee, de bonden spreken en delen hun voorkeur in door personen, die zij in de rayoncommissie willen, op een verkiesbare plaats te zetten (wel of niet via commissies) en de persoon die een stem aan de werkvloer geeft, wordt zo niet volledig gerespecteerd.

 

and request

De rayoncommissie is van de WERKVLOER en die willen geen bemoeienis van bonden of ondernemingsraad (Wel hun ondersteuning als het nodig is). Gebruik NIET meer het huidige kiesstelsel (lijstverkiezingen).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
vakbond 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-25 

History

Signatures