U, de petitionaris

Stichting Stralingsarm Nederland

4.650 ondertekeningen

Medische bewijzen, dat straling van GSM/UMTS zendmastenleidt tot ernstige gezondheidsschade mogen niet langer genegeerd worden. Uitbreiding van UMTS moet stoppen en de veiling van nieuwe licenties (eind 2008) moet gestaakt worden!

Petitie

Wij

Beatrijs Penn, Gé Halman, Ron Harink, Nols Heetkamp en Luuk van Dinter als bestuursleden van de Stichting Stralingsarm Nederland,

 

constateren dat:

dat de medische bewijzen, dat straling van GSM/UMTS zendmasten tot ernstige gezondheidsschade en daaruit voorvloeiende financiële schade leidt, niet langer genegeerd mogen worden

 

en verzoeken

de Tweede Kamer verdere uitbreiding van UMTS te staken, de voorgenomen veiling van de licenties van de 2,6 Ghz-band voor nieuwe technieken eind 2008 te verbieden en directe toepassing van het Voorzorgsprincipe te eisen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
05-12-2009 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Luuk van Dinter 
Organisatie:
Beatrijs Penn, Gé Halman, Ron Harink, Nols Heetkamp en Luuk van Dinter als bestuursleden van de Stichting Stralingsarm Nederland, 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

regering stelt licentie uit tot 2010

40.000 handtekeningen kunnen ervoor zorgen dat de licenties helemaal van tafel gaan! De moties van het Europees Parlement en de vonnissen van de Franse rechter bewijzen dat het mogelijk is. Doe mee!.

05-05-2009

alvast uitstel dankzij petitie

Politiek Den Haag kent onze petitie. Nu de veiling weer uitgesteld wordt, verlengen we de petitie tot aan Bevrijdingsdag.

+Lees meer...

Want we willen minstens 40.000 handtekeningen!

01-01-2009

petitie tegen straling succesvol

Er zijn opvallend veel ondertekeningen voor de petitie Stralingsarm Nederland. Sinds het begin van deze maand hebben al ruim 700 mensen de roep om UMTS niet uit te breiden ondersteund. Opvallend bij deze petitie is dat nu toe een zevende van de ondertekenaars heeft aangegeven anoniem te willen blijven.

26-04-2008