You, the petitioner

Zorg voor vluchtelingen

3 signatures

Veel mensen zijn op de vlucht voor honger of oorlogsgeweld. Veel Europeanen willen uit angst voor terrorisme en culturele botsingen geen vluchtelingen meer toelaten. Het is mogelijk om vluchtelingen in een veilige zone in de regio op te vangen, wanneer er gezorgd wordt voor hetgeen ze nodig hebben.

Petition

We

Europeanen en wereldburgers,

 

observe

dat er steeds meer mensen op de vlucht zijn voor honger en oorlogsgeweld. Veel minderjarige vluchtelingen zwerven alleen door Europa. Inmiddels zijn steeds meer grenzen gesloten. In steeds meer landen zijn vluchtelingen niet meer welkom, vanwege financiƫle en sociale gevolgen of uit angst voor terrorisme. Het is noodzakelijk hen hulp te bieden en dat kan het beste in veilige zones in de eigen regio.

 

and request

de EU samen met de UN om veilige zones in de regio in te stellen, waar de vluchtelingen veilig kunnen verblijven en voor hen te zorgen zodat zij kunnen overleven zonder dat Europa's binnenlandse problemen worden verergerd.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Europees Parlement 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-31 
Lead petitioner:
Ellen Jensen 
Website:

History

Signatures