U, de petitionaris

Zorg voor de minderjarige vluchtelingen in Europa

13 ondertekeningen

Binnen Europa zwerven volgens berichten veel minderjarige vluchtelingen alleen rond. Dit kan zo niet doorgaan. In Amsterdam is door samenwerking van vrijwilligers met de organisatie die vluchtelingen opving, heel goede opvang gerealiseerd. Ook deze gevluchte kinderen willen veel mensen helpen.

Petitie

Wij

inwoners van Nederland

 

constateren

dat volgens berichten veel kinderen alleen op de vlucht zijn en sommigen verdwijnen. Veel mensen zijn tegen de komst van vluchtelingen omdat zij vrezen voor ongewenste sociale en economische gevolgen en terrorisme. Echte vluchtelingen, zeker kinderen, willen wij graag helpen. Gast- en logeergezinnen, en trajectvrijwilligers kunnen hierbij worden ingezet en waar nodig hiervoor een vergoeding ontvangen. Hulpvragen via internet werken prima!

 

en verzoeken

dat u meer mogelijkheden schept om vrijwilligers samen met de officiële opvang te laten werken, om vluchtelingen op te vangen. Dat u zorgt, dat de alleenstaande minderjarige vluchtelingen na controle van hun leeftijd hier kunnen komen, en dat zij erop voorbereid worden voor zichzelf te kunnen zorgen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
31-07-2016 
Petitionaris:
Ellen Jensen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen