You, the petitioner

Wij eisen levenslang voor kindermisbruik

2,409 signatures

Kindermisbruikers maken na hun vrijlating vrijwel altijd weer nieuwe slachtoffertjes, maak van onze kinderen geen proefkonijntjes!Wij eisen daarom levenslang voor dit soort daders.Dus pas de wet zodanig aan,dat kindermisbruikers zeker geen tweede kans krijgen om opnieuw slachtoffertjes te maken!

Petition

We

J.Kleijn - Stichting Dimitri en J.Aalders (ex) Kinderombudsman nu oprichter voorzitter van-PRK-Partijrechtenkind

 

establish that:

Dat de te lage straffen die kindermisbruikers krijgen, medicatie geen zin heeft. De hersenen van mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot kinderen werken anders dan anders dan die van andere volwassenen. Conclusie: Tot op heden zijn pedoseksuelen niet te genezen en bestaat er nog steeds groot gevaar dat zij opnieuw in de fout gaan als ze vrijkomen.

 

and request

Dat pedoseksuelen zeker geen tweede kans meer kunnen krijgen!Want vergeet ook niet dat juist deze categorie zoals pedoseksuelen vaak juist heel precies weten hoe ze zich moeten gedragen tijdens de TBS behandeling bvb.Ook uit onderzoeken blijkt dat vooral psychopaten met een seksuele afwijking meesters zijn in het misleiden van hun behandelaars.Een op de vijf kinderen ondervindt seksueel misbruik een waanzinnig groot aantal!En dat moet stoppen

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2016-02-22 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jos Aalders 
Organisation:
PRK Partijrechtenkind 

History

Signatures