You, the petitioner

Vóór Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV)

3 signatures

Hoogwaardig Openbaar Vervoer, bestaat uit het realiseren van een solide infrastructuur waardoor bussen altijd zonder vertraging een snelle verbinding kunnen garanderen tussen Huizen en Hilversum.

Petition

We

menen, dat dit O.V. project zijn geld en kleine -acceptabele- ergernissen bij de direct aanwonenden waard is ten faveure van de grote voordelen voor de bevolkingen van de aanliggende dorpen.

 

establish that:

Dat de uitbreiding van de busverbinding tussen Hilversum en Huizen van belang is voor de wezenlijke economische ontwikkelingen in deze regio.

De voordelen zijn: 1. een altijd stabiele en op tijd rijdend vervoer. 2. een substantieel kortere reistijd. 3. dat het HOV de voor de deur staande vergrijzing en isolement van onze ouderen in deze regio doorbreekt. Zij kunnen moeizaam de deur uit als zij geen auto meer hebben.

En natuurlijk alle milieuvoordelen die aan het openbaar vervoer ten grondslag liggen.

 

and request

Met verhoogde energie het HOV niet alleen op de kaart te zetten maar ook werkelijkheid snel in de dorpen Blaricum, Huizen en Hilversum te implanteren. Deze plaatsen zullen hiervan profiteren en wordt het autogebruik effectief teruggedrongen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Holland 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-22 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jan van Hier 
Website:

History

Signatures