You, the petitioner
Vaseline

Vaseline toevoegen aan de basisverzekering

Helaas, uw petitie heeft geen herkenbare afzender. Anonieme petities zijn niet toegestaan op petities.nl. Het is noodzakelijk om de afzender te weten zodat de ontvanger van de petitie weet met wie er contact opgenomen moet worden. Ook journalisten die aandacht willen geven aan de petitie willen we (met uw toestemming) door kunnen verwijzen naar een woordvoerder.


Gezien het feit dat het demissionair kabinet de polarisatie in Nederland versterkt, waarbij maatregelen worden opgelegd die voorheen ondenkbaar waren, is het nu tijd dat het allemaal gesmeerder loopt.

Petition

We

Burgers van het Koninkrijk der Nederlanden

 

observe

Dat met de stijgende prijzen van het gas en elektra, gepaard met de explotatie van de woningmarkt, het financiƫel niet haalbaar is om voldoende vaseline aan te schaffen, om ons achterste te voorzien tijdens de persconferentie.

 

and request

daarom dat in deze vreemde tijd, vaseline moet worden opgenomen in de basisverzekering. Op deze manier kan elke inwoner van het Koninkrijk der Nederlanden zich voorbereiden op de persconferentie van minister-president Mark Rutte en zijn rechter hand, vicepremier Hugo MattheĆ¼s de Jonge.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2022-02-10 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Smeerbaar Nederland 
Organisation:
Alleen samen krijgen wij het voor elkaar 

History

Signatures