You, the petitioner
Thorium

Tijd voor thorium

7 signatures

Wij willen een betere wereld voor onze nakomelingen achterlaten door thorium in plaats van uranium te gebruiken als energiebron. Thorium is een scheikundig element en is milieuvriendelijker dan uranium omdat het minder afval geeft. Ook heb je minder thorium nodig met dezelfde hoeveelheid energie. Daarom verzoeken we u om deze petitie te verspreiden om ons verder te helpen aan een betere toekomst. We willen graag dat stichting Thorium (http://thmsr.nl), door eventuele donaties harder kan schreeuwen voor een beter energie-alternatief.

Petition

We

Mensen die zich net zoals wij, studenten van de Hanze Hogeschool, zorgen maken over de energiebronnen van nu.

 

observe

  • Wij willen dat de wereld milieuvriendelijker wordt achtergelaten door het CO2 gehalte te verlagen.
  • Omdat kernenergie een slechte naam heeft gekregen door rampen in het verleden, willen wij jullie laten zien dat de kernenergie uit thorium helemaal geen gevaar is.
  • Het verschil is dat er wel een reactie nodig is, maar waar je steeds energie aan moet toevoegen om er energie uit te winnen. Dus geen ontploffingsgevaar!

 

and request

Graag willen we dat u zich beseft wat voor een impact CO2 heeft op de wereld en dat u erkent dat thorium een perfecte oplossing voor energie is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-04 
Lead petitioner:
Thorium Element 
Organisation:
studenten Hanze Hogeschool 
Website:

History

Signatures