You, the petitioner
Casey   border collie 00

Stop de ter dood veroordeling van Border Collie Casey, de paarden Saar en Noortje

3,937 signatures

Gemeente Het Bildt dreigt de 18 jaar oude Saar en de 14 jaar oude Noortje te laten ruimen omdat na ruim 30 jaar, paarden houden aan de rand van een dorp ineens wordt verboden. Oude Border Collie Casey, met grijze staar en hardhorend zal ook direct in moeten slapen. Ineens is de zesde hond er één te veel.

Vergeet alsjeblieft niet je handtekening te bevestigen in de mail van petities.nl, anders telt je stem helaas niet mee. Dank voor je steun.

Petition

We

burgers die begaan zijn met alle weerloze dieren

 

establish that:

dat de gemeente Het Bildt haar macht misbruikt om dieren naar de slachtbank te leiden teneinde een oplettende burger te treffen. Klokkenluider Kees uit gemeente Het Bildt stelt regelmatig schrijnende zaken in de gemeente aan de kaak. Ook individuen die in deze gemeente aan bureaucratie ten onder dreigen te gaan kunnen altijd rekenen op de steun van deze gedreven man. Is het rancune of puur machtsvertoon? De gemeente dreigt nu de 18 jaar oude Saar en de 14 jaar oude Noortje te laten ruimen omdat, na ruim 30 jaar, het houden van paarden aan de rand van het dorp ineens wordt verboden. Ook de oude Border Collie Casey, met grijze staar, hardhorend en bezig aan haar laatste maanden zal direct in moeten slapen omdat het aantal honden plotsklaps wordt gemaximeerd op vijf, toevallig net één minder dan nu aanwezig. Saignant detail, Kees en zijn vrouw Gerda wonen, letterlijk, onder de rook van een grote kippenmesterij, die wèl alle ruimte en vergunningen kreeg...

 

and request

de Partij voor de Dieren en alle leden in de Tweede Kamer met een hart voor dieren zich sterk te maken om de terdoodveroordeling van deze paarden op leeftijd en een hond in haar nadagen, door de gemeente Het Bildt, te voorkomen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Het Bildt 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-01 
Status:
Withdrawn 
Organisation:
vrienden van Fan 'e Rispinge 
Website:

History

Signatures