U, de petitionaris

Stop de plofkip in supermarkten

In de supermarkten vind je veel goedkoop vlees. Dit zijn plofkippen. Plofkippen hebben geleefd in vreselijke omstandigheden! Niemand wil dit zelf meemaken! Zij hebben geen stem, maar wij wel, dus teken de petitie op stopdeplofkip.blogspot.nl (niet op petities.nl)

Petitie

Wij

RED DE AARDE is een organisatie, waarmee wij willen zorgen voor milieu, natuur en dieren!

 

constateren dat:

Het is ons opgevallen dat er heel veel plofkippen worden verkocht. Deze kippen hebben geleefd in vreselijke omstandigheden. Ze leefden met te veel in te kleine kooien, ze worden geslacht zonder een goede verdoving, ze moeten te snel groeien waardoor ze niet meer goed kunnen lopen, tijdens het vervoer lopen ze kneuzingen en breuken op enz. Kortom ze hebben een verschrikkelijk leven!

 

en verzoeken

Wij willen jullie daarom vragen om op onze website: www.stopdeplofkip.blogspot.com de petitie te tekenen. Natuurlijk moet u ook geen plofkippen meer kopen. Niet-plofkippen zijn kippen met een "beter leven" tekenen. Dit is een groen handje in een groen vierkantje. Hoe meer sterren eronder staan, hoe beter de kip is. Tekenen dus! www.stopdeplofkip.blogspot.com

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Limburg 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2013 
Status:
Elders te tekenen 
Organisatie:
RED DE AARDE 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen