You, the petitioner
Deslang kime

Stop de ontruiming van Tabak 1 & 2, in de Spuistraat, Amsterdam

422 signatures

Woonstichting deKey wil de panden van het Tabaksblok 1 & 2 (Spuistraat 199 t/m 231) ontruimen en koopwoningen neerzetten. Hiermee verdwijnt er een uniek en creatief stuk uit de binnenstad. Ondanks de beloftes van deKey komen er geen woon/werkruimtes of sociale huurwoningen.

Petition

We

belangstellenden, buurtbewoners, Amsterdammers, mensen...

 

establish that:

dat: - Er in de stad steeds minder sociale woningen zijn, de huren omhoog gaan en meer en meer creative initiatieven verdwijnen. - Geld veel belangrijker gevonden wordt dan leefbaarheid, en de crisis betaald wordt door Jan Modaal. - Woonstichtingen/verenigingen het belangrijker vinden hun eigen zakken te vullen dan aan hun kernfunctie te voldoen, namelijk: betaalbaar wonen in de stad.

 

and request

dat de panden in de Spuistraat niet ontruimd worden en behouden blijven als woon/werk panden voor de huidige bewoners, die al meer dan 29 jaar hun bloed, zweet en tranen in het behoud en leefbaarheid van de panden gestoken hebben. Wij eisen dat deKey zich aan haar gelofte houdt en woon/werk ruimte voor een betaalbare prijs realiseert voor de huidige bewoners, voor nu en voor in de toekomst.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-07 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Joeri Woldberg 
Organisation:
deSlang 
Website:

History

Signatures