You, the petitioner
Knuffeldag medium

Sta de gecontroleerde aanwezigheid van honden toe in Maria-Oord

120 signatures

Rauw op ons dak viel de aankondiging van een hondenverbod in Maria-Oord per juli. Omdat wij het hier niet mee eens zijn, willen we graag in kaart brengen hoeveel mensen wél positief tegenover de (gecontroleerde) aanwezigheid van honden in Maria-Oord staan.

Petition

We

Werknemers, cliënten/revalidanten, bewoners en familie daarvan

 

establish that:

  • alle medewerkers van Maria-Oord afgelopen maandag een mail hebben gehad met daarin de boodschap dat per juli honden van personeel niet meer zouden zijn toegestaan
  • dit besluit ingaat tegen eerdere mondelinge toezeggingen die collega's zijn gedaan door oud managers, maar óók tegen de wens van een groot deel van onze collega's, cliënten/revalidanten en bewoners en familie daarvan.
  • dit besluit is genomen zonder overleg, het is slechts meegedeeld.

 

and request

om een overleg met de desbetreffende collega's om tot een beleid te komen, in samenspraak met zowel bewoners, cliënten als personeel en management.

Hierbij dient rekening gehouden te worden met eerdere mondelinge toezeggingen die zijn gedaan, de positieve aspecten van de aanwezigheid van honden, de wens en mening van alle betrokkenen, maar ook incidenten die in de toekomst voorkomen dienen te worden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Lead petitioner:
Angela Reinders 
Organisation:
Careyn Maria Oord 

History

Signatures