You, the petitioner
Guantanomo2

Sluit Guantanamo Bay

8 signatures

Guantanomo Bay is een detentiecentrum van de VS, de 775 gevangenen die hier vastzitten zijn vaak op willekeurige, onrechtmatige gronden gearesteerd en vastgezet. Dit schendt de rechten van deze mensen daarom pleiten wij voor sluiting van Guantanamo Bay en een eerlijk proces voor deze mensen.

Petition

We

Alle mensen die vinden dat Guantanamo gesloten moet worden kunnen de petitie digitaal tekenen. Deze petitie word verstuurd naar het witte huis.

 

establish that:

Sinds januari 2002 zijn 'war on terror'-gevangenen, met kap bedekt en geboeid, naar het detentiecentrum Guantánamo Bay gebracht, als vorm van administratieve detentie. Deze gevangenen, ongeveer 775 in totaal, zijn de afgelopen vijf jaar veelal op willekeurige gronden gearresteerd of soms zelfs ontvoerd, onrechtmatig overgedragen aan de Verenigde Staten of buiten geldende juridische regels om naar Guantánamo Bay gebracht. Dit schend hun rechten.

 

and request

U hoeft enkel uw naam op te geven om deze petitie te tekenen. Voor de helderheid nog maals: U tekent voor de stelling: Guantanomo bay moet sluiten!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-23 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Gijs Jongeneel 
Organisation:
Close Guantanamo Bay 

History

Signatures