U, de petitionaris

Schreeuw om gerechtigheid en hulp!!!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


In het Friese dorp Rottum, gemeente De Fryske Marren, heeft zich tussen 1991 en 2015 een financieel drama afgespeeld. Een boerengezin heeft al die jaren, schade ruim € 200.000, TE VEEL stroomkosten moeten betalen dan in met hen vergelijkbare gevallen en dat door een fout in de BAG van de gemeente.

Petitie

Wij

De Steungroep fam. ___ vindt, dat er recht moet worden gedaan richting de familie.

 

constateren dat:

Dat de gemeente De Fryske Marren halsstarrig haar verantwoordelijkheid niet wenst te nemen en dit gaat zo ver dat de familie de toegang tot het gemeentehuis al eens is ontzegd naast andere burgeronvriendelijke acties. De impact op de familie is zo groot geweest dat de heer ___ inmiddels door de stressvolle situatie is overleden. Wij zijn van mening dat de gemeente De Fryske Marren verwijtbaar en een intimiderende houding is aan te rekenen.

 

en verzoeken

u, de lezer van deze petitie, ons door middel van ondertekening van deze petitie te ondersteunen in onze actie richting genoemde gemeente. Indien de situatie niet door een vergelijk kan worden opgelost dan rest ons niets anders dan een juridische procedure te beginnen. De arrogantie van de macht moet gestopt en vervangen worden door een gemeente die NAAST HAAR INWONERS GAAT STAAN.

Wilt u ons met €'s steunen kijk dan op

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
De Fryske Marren 
Petitieloket:
Einddatum:
06-02-2024 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
___ 

Geschiedenis

Ondertekeningen