You, the petitioner
Img 6657

Red het Ploegfestival Bergeijk

1,713 signatures

Aan de gemeente Bergeijk en het bestuur van het Ploegfestival: Wij vinden het Ploegfestival van uitermate belang voor de gemeente Bergeijk dat wij graag aan de gemeente Bergeijk en het bestuur van het Ploegfestival willen laten zien hoeveel mensen dit festival belangrijk vinden voor de gemeenschap. Hopelijk kan daarna bekeken worden hoe de hier onder vermelde problemen, samen met de gemeente Bergeijk, opgelost kunnen worden. Zodat het Ploegfestival, wat al sinds 2008 jaarlijks plaatsvindt dankzij medewerkers van Theater de Kattendans, en waar cultuur (opening van het theaterseizoen) en saamhorigheid hoog in het vaandel staan, gewoon door kan gaan.

Petition

We

Bezoekers van het Ploegfestival Bergeijk

 

establish that:

  • het bestuur van het Ploegfestival Bergeijk helaas moest besluiten het Ploegfestival in 2024 niet te organiseren
  • de risico’s te groot zouden zijn, in relatie tot het waarborgen van de veiligheid voor iedereen
  • het organiseren van een gratis toegankelijk festival ook grote financiële risico’s met zich mee brengt.

 

and request

te kijken naar een oplossing om het Ploegfestival Bergeijk door te laten gaan. Eén van de mogelijke oplossingen zou betaald entree kunnen zijn.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Bergeijk 
Petition desk:
Lead petitioner:
Fam. Lepelaars  

History

Signatures