You, the petitioner
Dsc 0368

Red de Koeheuvels

3,335 signatures

De Koeheuvels worden verkocht! Een prachtig natuurgebied bij Maarn, geliefd bij wandelaars, natuurliefhebbers en hondenbezitters, maar heeft ook een belangrijke functie als ontmoetingsplek voor het dorp. Zie www.reddekoeheuvels.nl . Teken de petitie om te zorgen dat we de Koeheuvels niet verliezen!

Petition

We

Inwoners uit Maarn en andere Heuvelrug dorpen, alsmede overige liefhebbers van de Koeheuvels

 

observe

  • dat de Koeheuvels op de definitieve lijst "te verkopen vastgoed" van de gemeente Utrechtse Heuvelrug (UH) staat,
  • en dat er in de beeldvormende raadsvergadering geen vaste voorwaarden gesteld zijn over het soort koper en/of exact behoud van functie.
  • Hierdoor lopen wij het risico de Koeheuvels te verliezen; als inwoner van Maarn of UH, als wandelaar, als hondenbaasje, als natuurliefhebber, etc.

 

and request

daarom de gemeente om de Koeheuvels óf (1) niet te verkopen en in het bezit van de gemeente te houden; óf (2) enkel te verkopen aan een natuurorganisatie met als bindende voorwaarde dat de Koeheuvels haar exacte functie blijvend behoudt: de Koeheuvels worden niet bebouwd en moeten vrij toegankelijk blijven voor mensen en loslopende honden onder appèl, voortdurend en dus zonder vervaltermijn van deze voorwaarden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrechtse Heuvelrug 
Petition desk:
Closing date:
2020-09-26 
Lead petitioner:
Maarns inwoners initatief "Red de Koeheuvels" 
Website:

History

Signatures