U, de petitionaris

PVV, sta pal tegen EU-lidmaatschap voor Oekraïne; Geert, kies voor Nederland

4 ondertekeningen

PVV-Tweede Kamerlid Emiel van Dijk heeft in het parlement, op 16 juni 2024, laten weten dat de PVV opeens openstaat voor EU-lidmaatschap van Oekraïne. Dat deed hij na vragen van D66'er Jan Paternotte.

Dit is knettergek. Oekraïne is een corrupt derdewereldland. En het is nog levensgevaarlijk ook.

Petitie

Wij

PVV-stemmers

 

constateren dat:

  • de PVV draait op Oekraïne: voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2023 was de PVV tegen een Oekraïens EU-lidmaatschap. Maar opeens zien we dat de partij van Geert Wilders er toch open voor staat en zelfs aangeeft dat dit al binnen twee of jaar kan.
  • zoiets levensgevaarlijk is, het ons mogelijk een oorlog tegen Rusland intrekt, het ervoor zorgt dat Oekraïense corruptie naar Nederland komt, én het immigratie vanuit Oekraïne versnelt...

 

en verzoeken

  • Geert Wilders en zijn PVV per direct en publiekelijk een duidelijk standpunt in te nemen TEGEN een mogelijk toekomstig EU-lidmaatschap van Oekraïne.
  • Geert, kies voor Nederland en voor ónze belangen - niet die van corrupte Oekraïne plutocraten, megalomane Eurofielen, en NAVO-pionnen. Oekraïens EU-lidmaatschap is DESASTREUS voor Nederland.
  • Daarom dit verzoek aan Geert Wilders: Sluit PVV steun voor een EU-lidmaatschap van Oekraïne uit.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Petitionaris:
Michael van der Galien 
Organisatie:
De Dagelijkse Standaard 

Geschiedenis

Ondertekeningen