You, the petitioner

PVV, sta pal tegen EU-lidmaatschap voor Oekraïne; Geert, kies voor Nederland

4 signatures

PVV-Tweede Kamerlid Emiel van Dijk heeft in het parlement, op 16 juni 2024, laten weten dat de PVV opeens openstaat voor EU-lidmaatschap van Oekraïne. Dat deed hij na vragen van D66'er Jan Paternotte.

Dit is knettergek. Oekraïne is een corrupt derdewereldland. En het is nog levensgevaarlijk ook.

Petition

We

PVV-stemmers

 

establish that:

  • de PVV draait op Oekraïne: voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2023 was de PVV tegen een Oekraïens EU-lidmaatschap. Maar opeens zien we dat de partij van Geert Wilders er toch open voor staat en zelfs aangeeft dat dit al binnen twee of jaar kan.
  • zoiets levensgevaarlijk is, het ons mogelijk een oorlog tegen Rusland intrekt, het ervoor zorgt dat Oekraïense corruptie naar Nederland komt, én het immigratie vanuit Oekraïne versnelt...

 

and request

  • Geert Wilders en zijn PVV per direct en publiekelijk een duidelijk standpunt in te nemen TEGEN een mogelijk toekomstig EU-lidmaatschap van Oekraïne.
  • Geert, kies voor Nederland en voor ónze belangen - niet die van corrupte Oekraïne plutocraten, megalomane Eurofielen, en NAVO-pionnen. Oekraïens EU-lidmaatschap is DESASTREUS voor Nederland.
  • Daarom dit verzoek aan Geert Wilders: Sluit PVV steun voor een EU-lidmaatschap van Oekraïne uit.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
vereniging 
Petition desk:
Lead petitioner:
Michael van der Galien 
Organisation:
De Dagelijkse Standaard 

History

Signatures