U, de petitionaris
3ef2fcd4 0653 4b07 891c 9b3544963d5b

Plaats geen azc op Bedrijventerrein Oost II in Gorinchem

394 ondertekeningen

Wilt u ook geen azc bij uw mooie nieuwbouwwoning teken dan nu!

Petitie

Wij

Bewoners van de wijk Hoog Dalem

 

constateren dat:

  • dat er mogelijk een azc komt op het bedrijventerrein Oost ll of in de buurt van nieuwbouwwijk Hoog Dalem
  • dat bewoners dat niet willen

 

en verzoeken

Om het bestemmingplan niet te wijzigen van bouwkavel voor bedrijven, zodat er geen azc gebouwd kan worden op de huidige kavel.

Het antwoord

De gemeente Hoogdalem heeft niets met de petitie gedaan

Na een betoog is de petitie aangeboden. Deze heeft de voorzitter aangenomen. Er is nog gevraagd wat het aantal handtekening was maar dat was het. Er is voor de rest niks mee gedaan.

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Gorinchem 
Petitieloket:
Einddatum:
02-11-2023 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Hoogdalem 
Organisatie:
Hoogdalem 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De gemeente Hoogdalem heeft niets met de petitie gedaan

Na een betoog is de petitie aangeboden. Deze heeft de voorzitter aangenomen.

+Lees meer...

Er is nog gevraagd wat het aantal handtekening was maar dat was het. Er is voor de rest niks mee gedaan.

16-11-2023

JOUW STEM MAAKT HET VERSCHIL!

Beste bewoners van Hoog Dalem, De Gemeente hee� vele van ons verrast met de mededeling dat er mogelijk een AZC vlak naast onze wijk komt. Een groot aantal buurtbewoners is hier niet blij mee om diverse redenen.

+Lees meer...

En we zijn heel laat geïnformeerd. We hebben geen probleem met azielzoekers, maar wel met de uitgekozen loca� e aan de Buys-Ballotstraat. Alleen samen hebben we de kracht om invloed uit te oefenen op de toekomst van Hoog Dalem! JOUW STEM MAAKT HET VERSCHIL Ben je tegen een AZC op deze loca� e? Sluit je dan bij ons aan! Kom op Donderdag 2 november om 18:45 naar het gemeentehuis in Gorinchem om vreedzaam te protesteren. Op deze datum valt het besluit over de voorgestelde loca� e en is het de laatste kans om ons te laten horen (bijv. spreken op de Zeepkist 19.00-19.15. Hiervoor moet je je uiterlijk 1 november 12.00 aanmelden. En aansluitend start de Raadsvergadering om 19.30)! Wil je meer informa� e stuur dan een mail naar hoogdalem@deds.nl en laat je toevoegen aan de app groep. Er wordt ook een s� ch� ng opgericht om ons gezamenlijke protest vorm te geven. Jouw aanwezigheid is van onschatbare waarde om de toekomst van Hoog Dalem te beïnvloeden. Dit is het moment om je stem te laten horen. Het is de bedoeling dat ons protest vreedzaam en respectvol zal verlopen. We hopen je op 2 november te zien in het gemeentehuis! Steven en Henk (en de grote groep reeds aangesloten buurtbewoners)

27-10-2023

Uitnodiging

Beste Buurtbewoners,

 

Zoals jullie wellicht bekend komt er mogelijk een Asielzoekerscentrum in Hoog Dalem. Om uiteenlopende redenen (gebrek aan faciliteiten, locatie ongeschikt etc.

+Lees meer...

etc.) lijkt veel bewoners dat geen goed idee.

  U denk misschien het is toch al beslist. Maar een wedstrijd is pas afgelopen wanneer het fluitsignaal heeft geklonken. we moeten niet op voorhand opgeven. Daarom willen wij graag als buurtbewoners een vergadering plannen op dinsdag 24 oktober 2023 om 20.00u om dit onderwerp te bespreken, zodat wij onze buurt kunnen verenigen. Denk daarbij aan het oprichten van een Stichting (zodat wij als buurt een vuist kunnen vormen tegen de plannen), het aanspreken van politieke partijen, het benaderen van media en het bijeenkomen tijdens de vergadering van de gemeenteraad d.d. 2 november a.s. (dan zal mogelijk worden besloten over de komst van een AZC) etc. etc.

 

Graag zien we dan ook zoveel mogelijk mensen d.d. 24 oktober a.s. om 20.00u verschijnen bij de vergadering die zal plaatsvinden in hotel Gorinchem Laat even weten of u komt. Hoogdalem@deds.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Steven en Henk (buurtbewoners)

18-10-2023