You, the petitioner
Img 1478

Plaats geen 249 meter hoge mega windturbines in de achtertuin van Brielle

3,260 signatures

Wist u dat de grootste windmolens van de regio in uw achtertuin gepland staan? En dat de realisatie van deze reuzen enorme gevolgen kunnen hebben op uw gezondheid, uw leefgenot, dieren in de omgeving, de natuur en de waarde van uw pand? Teken daarom en zeg nee tegen deze enorme windturbines.

Petition

We

Inwoners, werknemers, schoolgangers en alle anderen die regelmatig in gemeente Brielle komen.

 

observe

  • De gemeente Brielle staat op het punt te beslissen over de plaatsing van twee mega windturbines van 249 meter hoog achter Seggelant en naast Zwartewaal.
  • Windturbines hebben een slecht effect op de gezondheid. Dat moet onderzocht worden van de EU voordat ze geplaatst worden maar dat doen ze hier niet.
  • Er is bijvoorbeeld weinig tot geen wetenschappelijk onderzoek naar het effect van ultrasoon geluid op mensen.

 

and request

  • wetenschappelijk veldonderzoek naar het effect van deze windturbines op onze gezondheid, het welzijn van de dieren en de natuur in het algemeen voordat vergunning wordt verleend.
  • geen mega windturbines in de achtertuin van onze mooie authentieke vestingstad Brielle zodat de overheid met een korte klap en heel slecht onderzoek de klimaatdoelen haalt over de rug van de bewoners, bezoekers, dieren en de natuur.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Brielle 
Petition desk:
Closing date:
2022-12-26 
Lead petitioner:
Martijn Holthaus 
Organisation:
Gezamenlijk Initiatief 

History

Signatures