You, the petitioner
Twitterprofiel defgreen

Pak pesten harder aan

804 signatures

Kinderen worden al snel slachtoffer van gepest en getreiter. Maar volgens de Nederlandse wet is pesten pas strafbaar als je bedreigd of gediscrimineerd wordt. Iemand die dus elke dag wordt uitgescholden kan geen aangifte doen. Hier moet snel verandering in komen.

Petition

We

slachtoffers, ouders, familie, psychologen, leraren, wetenschappers, organisaties, van gepeste kinderen/volwassenen

 

establish that:

dat te veel kinderen in Nederland worden gepest. Hierdoor worden de kinderen banger en onzekerder. Volgens de Nederlandse wet is pesten niet strafbaar. Pesten heeft echter wel grote gevolgen.

 

and request

Dat het probleem "pesten" harder aangepakt wordt. Daarnaast moet er meer aandacht voor dit probleem komen in het onderwijs.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jeffrey Arenz 
Organisation:
Skizzle Nederland 

History

Signatures

Updates

We gaan voor de 5.000 ondertekeningen!

Beuningen - De petitie voor een hardere aanpak is verlegt naar 1 januari 2013. Wij willen in de tussentijd meer dan 5.000 ondertekeningen zien om te halen om de politiek te overtuigen.

+Read more...

Momenteel hebben we er iets meer dan 500 en dat is te weinig om naar de Tweede Kamer te gaan.Als het lukt om voor 1 januari 2013 meer als 5.000 ondertekeningen te behalen, gaan wij op 2 januari 2013 richting de tweede kamer. Jeffrey Arenz (Oprichter Skizzle Nederland) zal de petitie zelf brengen.

Ga naar skizzle.nl
2012-05-14