You, the petitioner

Nee, wij willen geen wasstraat aan de Duifhuisweg in Hoogvliet

156 signatures

U wilt toch ook geen wasstraat in uw achtertuin? Daarom vragen wij uw steun tegen de mogelijke bouw van een wasstraat met toebehoren in de directe omgeving van 26 woningen. Wij zijn van mening dat een wasstraat (open van ma-vr 6.00, za 7.00, zo 8.00 tot 21.00 uur) thuishoort op het bedrijventerrein de Gadering.

Petition

We

De bewoners van Boomgaardshoek in Hoogvliet, R'dam en iedereen die het met ons eens is.

 

establish that:

Wij zijn tegen een uitbreiding van het BP tankstation aan de Duifhuisweg. De bewoners worden de dupe van de overlast die een wasstraat en stofzuigers met zich meebrengen. Dit betekent economisch gewin voor 1 partij en het verlies van woon- en leefplezier voor 26 gezinnen. Bovendien zijn er 3 wasstraten in de Gadering.

 

and request

de deelgemeente Hoogvliet met wijsheid te handelen naar dit signaal van de bewoners.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Hoogvliet 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-20 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
DaniĆ«l B. Hansen 
Organisation:
Bewonersgroep Nachtegaal & Plevier 
Website:

History

Signatures

Updates

Nee, wij willen nog steeds geen wasstraat in onze achtertuin

2013: Deelgemeente Hoogvliet besluit dat een wasstraat niet binnen het bestemmingsplan past en trekt de verleende vergunning in. Eind 2013 besluit de rechtbank, na beroep van de aanvrager, dat de deelgemeente gelijk heeft maar nagelaten heeft, de aanvraag, te toetsen op Wabo art.

+Read more...

2.12. Er zal opnieuw een beslissing genomen moeten worden. 2014: De deelgemeente reageert niet binnen de gestelde termijn en wordt in mei opgeheven. De behandeling wordt overgenomen door de Gemeente Rotterdam. Zij verleent een vergunning voor de bouw van een wasstraat met toebehoren. 2015: De bewoners tekenen beroep aan.

2015-06-09