You, the petitioner

Naar de SPAR leerjaar 3/4

Deze petitie is voor dat we weer naar de spar mogen in de pauze! Geld alleen voor leerjaar 3 & 4 natuurlijk zijn we oud genoeg en moeten we ons kunnen gedragen!


REDEN VOOR AFWIJZING

  • Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over.

  • Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wèl in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren, want daar gaat de overheid over.

  • Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat en waarom er niet geluisterd wordt naar de klacht.

  • De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt ook persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Alles wat binnenkomt via alle kanalen vormt samen een petitie zeg maar. Wat u vraagt wordt ook doorgerekend en uitgerekend als het bedrijf dat niet al heeft gedaan. Originele en nieuwe vragen gaan doorgaans ook direct door naar de directie of het hoofd van de marketing!

  • Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven. Als er veel reacties komen kan dat de rekensom die ze maken veranderen, eventueel na een extra marktonderzoek.

  • Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen als u persoonlijk een zaak heeft.

  • Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Petition

We

Dirk & Selma zijn tot dit idee gekomen en hopelijk lukt het! Met behulp van de school komt dit goed!

 

establish that:

Ik hoop dat jullie dit gaan ondertekenen en dat het ons gaat lukken!

 

and request

Als dit lukt verzoeken we natuurlijk om ons wel te gedragen bij de spar! lukt dit niet gaat dit natuurlijk niet werken...

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Provincie Limburg 
Petition desk:
Closing date:
2024-09-05 
Status:
Closed 

History

Signatures