You, the petitioner

na opknappen schoolplein (door geld en tijd) van ouders moeten onze kids eruit

100 signatures

onze kids (en ouders) hebben ervoor gezorgd dat hun school (en vooral het plein)een fijne omgeving is waar ze zich prettig voelen. Het is niet eerlijk dat zij na hun inzet nu moeten wijken voor een andere school die niet eens uit de wijk komt. Beloftes van bestuur geloven we in tijd van crisis niet.

Petition

We

de ouders, wijkbewoners, sympathisanten en overige belanghebbenden

 

establish that:

Dat het oneerlijk is dat onze kinderen geld hebben ingezameld om het schoolplein naar hun wens in te kunnen richten en dat dit nu word "weggegeven" aan een school die niet eens uit de wijk komt. Het argument dat gegeven is over de centrale ligging van de school waar de kinderen nu gehuisvest gaan worden is onzin aangezien de scholen pal naast elkaar liggen. Bovendien kan het in de buurt tot auto overlast gaan leiden,kids van oase komen uit stad.

 

and request

De beslissing terug te draaien en de kinderen van de oase een andere school aan te bieden. Zoals de piramide. Dan kunnen de ouders van deze school zelf acties houden om het schoolplein en het interieur op te knappen en op deze manier de school net zo eigen en thuis te maken als wij met de manse hebben gedaan voor onze eigen kinderen en voor onze eigen (toekomstige) buurtgenoten.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-20 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
sandra van den Brand  

History

Signatures