U, de petitionaris
Image %285%29

Lipton Ice Tea Sparkling (Zero) bij Happy Horizon Utrecht!

  • Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. U bent vrij Lipton Ice Tea Sparkling (Zero) in een winkel te kopen.

Als een werkgever u verbiedt om meegebracht eten/drinken te consumeren dan kunt op grond van arbeidswetgeving dat juridisch aanvechten.

  • Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wèl in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren, want daar gaat de overheid over.

  • Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat en waarom er niet geluisterd wordt naar de klacht.

  • De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt ook persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Alles wat binnenkomt via alle kanalen vormt samen een petitie zeg maar. Wat u vraagt wordt ook doorgerekend en uitgerekend als het bedrijf dat niet al heeft gedaan. Originele en nieuwe vragen gaan doorgaans ook direct door naar de directie of het hoofd van de marketing!

  • Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven. Als er veel reacties komen kan dat de rekensom die ze maken veranderen, eventueel na een extra marktonderzoek.

  • Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen als u persoonlijk een zaak heeft.

  • Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Teken voor deze petitie als je ook zou willen dat we Lipton Ice Tea Sparkling in de koelkasten zou willen zien bij Happy Horizon Utrecht. Wij pleiten voor Lipton Ice Tea Sparkling, of dit nu een toevoeging is aan het assortiment, of een deel van het huidige assortiment vervangt!

Petitie

Wij

Wij, werknemers van Happy Horizon Hub Utrecht

 

constateren dat:

Dat er een heel uitgebreid assortiment frisdranken in de mooie koelkasten staat. Daar zijn we dankbaar voor.

 

en verzoeken

ondanks dat er al een supermooi assortiment is, dat Lipton Ice Tea Sparkling ook in het assortiment wordt opgenomen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
13-03-2024 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen