You, the petitioner
B207 20160223 noorderkwartier visie page 1

Initiatief Postzegelpark Noorderkwartier, Amsterdam Noord

262 signatures

Vindt u ook dat de gemeente Amsterdam zich niet aan haar belofte houdt van een groene buurt? Dit initiatief maakt zich hard voor een klein maar fijn postzegelpark om de hoek. Een miniatuur parkje dat voorziet in alles wat je van een stadspark verwacht, maar dan op postzegel-schaal.

Petition

We

Initiatiefgroep Postzegelpark Noorderkwartier, buurtbewoners en sympathisanten

 

observe

dat Amsterdam Noord het plan heeft opgevat om negen villa’s te gaan bouwen in een van de weinig overgebleven stukken groen in de buurt . Het gaat om de Hoofdgroenstructuur in het noordoostelijke deel van het Noorderkwartier, tussen de Leeuwarderweg en het Evean Korthagenhuis. Aangezien de gemeente ook bijna al het andere overgebleven groen wil gaan bebouwen, maken wij ons hard voor een klein parkje met grote allure.

 

and request

dat de eerder genoemde groenstrook behouden blijft en dat hier een postzegelpark wordt aangelegd. Een toegankelijke ontmoetingsplek die zal bijdragen aan het buurtgevoel en de leefbaarheid van de buurt. Met een postzegelpark wordt het groen behouden. Het kan gebruikt worden om te spelen, sporten, wandelen, recreëren en voor natuureducatie. Ook ontstaan er mogelijkheden voor horeca en sociale ontmoetingsplaatsen in de buurt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-29 
Lead petitioner:
Berthe Volbeda 
Organisation:
Initiatief Postzegelpark Noorderkwartier 
Website:

History

Signatures